Werkwijze

Hieronder heb ik zo kort en duidelijk mogelijk omschreven hoe het ontwerpen en bestellen van een kaartje in z’n werk gaat. Mocht je echter na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, bel of mail me dan gerust, ik help je graag verder!

GEBOORTE – EEN KAARTJE OP MAAT

Helemaal zelf het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen? Neem dan gewoon even contact met me op, ik help je graag verder!

Wat kost een geboortekaartje op maat ontwerpen nu?

Kaartje op maat – werkwijze
Ontwerp, opmaak, afwerking en aanpassingen: € 250
Inbegrepen: 3 correctierondes, 1 papieren proefdruk
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal, formaat, papiersoort, afwerking… Deze worden dan ook steeds in samenspraak met jullie gekozen.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen nadien ook besteld worden door andere klanten. Wens je toch volledige exclusiviteit op jullie kaartje zodat het een uniek kaartje blijft? Hiervoor betaal je een meerprijs van € 150.

KINDJE GEBOREN? PROFICIAT!

Van zodra je kindje geboren is, stuur je mij een sms op 0499 10 31 84 met de voornaam en familienaam, geboortedatum, gewicht, lengte,… Ik bevestig je ook even per sms dat ik alles goed ontvangen hebben. De kaartjes worden dan klaargemaakt en zo snel mogelijk gedrukt.

KIEZEN VOOR EEN ANDERE DRUKKER

Kies je liever voor een drukker dicht bij huis? Dat kan! Ik lever je dan een drukklaar bestand wat jullie kunnen doorsturen naar de drukker van jullie keuze.

COMMUNIE OF LENTEFEEST

Heb je zelf foto’s die je graag laat verwerken tot een kaartje voor je communie of lentefeest? Bestel jouw communiepakket via het contactformulier en ik verwerk jouw foto’s tot een mooi kaartje voor jouw speciale dag!

Heb je nog geen foto’s? Dan kan je ook bij ons terecht! Op locatie of in de studio? Dat kan allemaal bij ons! Bestel dit ook via het contactformulier Ik werk hiervoor steeds samen met fotograaf Jorne Wellens. Ik bezorg jullie een afspraak bij hem voor de fotoshoot en hij bezorgt me dan de foto’s waar ik mee aan de slag ga. De prijs voor de kaartjes blijft hetzelfde: je betaalt bij mij immers alleen de opmaak en drukwerk van de kaartjes.

Voor meer info hierover kan je natuurlijk ook steeds eerst even contact met me opnemen en help ik je graag verder!

Wat kost een communiekaartje op maat ontwerpen nu?

Kaartje op maat – werkwijze
Ontwerp, opmaak, afwerking en aanpassingen: € 65
Inbegrepen: 3 correctierondes, 1 digitale proefdruk
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal, formaat, papiersoort, afwerking… Deze worden dan ook steeds in samenspraak met jullie gekozen.

Hoe ga ik te werk na het plaatsen van je bestelling?

  1. Na je bestelling neem ik contact met je op, telefonisch of via mail, zodat we samen kunnen bekijken welke tekst er op het kaartje komt.
  2. Binnen 5 werkdagen krijg je dan een digitale proefdruk doorgestuurd via mail. Als alles dan naar wens is worden de kaartjes gedrukt.
  3. Na een weekje zijn de kaartjes klaar en verzend ik ze naar jullie of kan je ze komen ophalen.

Aanpassingen inbegrepen bij het opmaken van het kaartje: kleuraanpassingen, achtergrondpatroon, wisselen van lettertype.

Sidebury – Anke Wellens Ontwerp Op Maat is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeen. Wij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij Bpost, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Wij hebben na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie