Werkwijze

Hieronder heb ik zo kort en duidelijk mogelijk omschreven hoe het ontwerpen en bestellen van een kaartje in z’n werk gaat. Mocht je echter na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, bel of mail me dan gerust, ik help je graag verder!

EEN KAARTJE UIT DE STANDAARDCOLLECTIE

Heb je een leuk kaartje gevonden? Weldra is er de webshop, maar tot dan kan je bestellen via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en zorg voor een vrijblijvende offerte. Ongeveer 2 maanden voor de uitgetelde datum je kaartjes bestellen is aan te raden, zo is er voldoende tijd om alles zorgvuldig voor te bereiden en klaar te maken. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestigingsmail.

Aanpassingen inbegrepen bij het opmaken van het kaartje: kleuraanpassingen, achtergrondpatroon, wisselen van lettertype.

Communiekaarten en huwelijksuitnodigingen zijn steeds op maat.

EEN KAARTJE OP MAAT

Helemaal zelf het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen? Neem dan gewoon even contact met me op, ik help je graag verder!

WAT KOST EEN KAARTJE ONTWERPEN NU?

Kaartje op maat – werkwijze
Ontwerp, opmaak, afwerking en aanpassingen: € 250
Inbegrepen: 3 correctierondes, 1 papieren proefdruk
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal, formaat, papiersoort, afwerking… Deze worden dan ook steeds in samenspraak met jullie gekozen.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen nadien ook besteld worden door andere klanten. Wens je toch volledige exclusiviteit op jullie kaartje zodat het een uniek kaartje blijft? Hiervoor betaal je een meerprijs van € 150.

KINDJE GEBOREN? PROFICIAT!

Van zodra je kindje geboren is, stuur je mij een sms op 0499 10 31 84 met de voornaam en familienaam, geboortedatum, gewicht, lengte,… Ik bevestig je ook even per sms dat ik alles goed ontvangen hebben. De kaartjes worden dan klaargemaakt en zo snel mogelijk gedrukt.

KIEZEN VOOR EEN ANDERE DRUKKER

Kies je liever voor een drukker dicht bij huis? Dat kan! Ik lever je dan een drukklaar bestand wat jullie kunnen doorsturen naar de drukker van jullie keuze.

Sidebury – Anke Wellens Ontwerp Op Maat is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeen. Wij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij Bpost, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Wij hebben na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie