Werkwijze

Hieronder heb ik zo kort en duidelijk mogelijk omschreven hoe het ontwerpen en bestellen van een kaartje in z’n werk gaat. Mocht je echter na het lezen van de werkwijze nog vragen hebben, bel of mail me dan gerust, ik help je graag verder!

EEN KAARTJE UIT DE WEBSHOP

Wat kost een kaartje uit de webshop?

Elk kaartje omvat de volledige eindprijs al per aantal (minimum te bestellen: 50). Dus geen onaangename verrassingen nadien op je factuur. Drukkosten en aanpassingen van het ontwerp, alles zit al in de prijs! 

Kaartje gevonden? Geef in de webshop je aantal in, bestel het kleurtje van de enveloppe dat jij er graag bij hebt en ik neem verder contact met je op.

Ongeveer 2 à 3 maanden voor de uitgetelde datum je kaartjes bestellen is aan te raden, zo is er voldoende tijd om alles zorgvuldig voor te bereiden en klaar te maken. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestigingsmail.

Hoe ga ik te werk na het plaatsen van je bestelling?

  1. Na je bestelling neem ik even contact met je op via mail zodat we samen kunnen bekijken welke tekst er op het kaartje komt.
  2. Binnen 5 werkdagen krijg je dan een digitale proefdruk doorgestuurd via mail. Als alles dan naar wens is, vraag ik de gedrukte proefdruk aan voor jullie geboortekaartje.
  3. Na een weekje is deze klaar en verzend ik het kaartje naar jullie.
  4. Indien er nog ander drukwerk zoals stickers, buttons, etiketten, labels besteld zijn worden deze ook gedrukt.
  5. Wanneer ik jullie betaling heb ontvangen verzend ik alvast het eerste pakket met drukwerk of enveloppen zodat jullie aan de slag kunnen met de doopsuiker of het schrijven van de adressen.
  6. Wanneer de grote dag daar is ontvang ik graag een sms met de rest van de gegevens. Deze worden dan ingevuld en jullie kaartje gaat dezelfde dag nog naar de drukker. Alsook maken we de afspraak voor ophaling bij mij in Herselt of verzending per post.

Aanpassingen inbegrepen bij het opmaken van het kaartje: kleuraanpassingen, achtergrondpatroon, wisselen van lettertype.

Communiekaarten en huwelijksuitnodigingen zijn steeds op maat.

EEN KAARTJE OP MAAT

Helemaal zelf het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen? Neem dan gewoon even contact met me op, ik help je graag verder!

Wat kost een kaartje op maat ontwerpen nu?

Kaartje op maat – werkwijze
Ontwerp, opmaak, afwerking en aanpassingen: € 250
Inbegrepen: 3 correctierondes, 1 papieren proefdruk
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal, formaat, papiersoort, afwerking… Deze worden dan ook steeds in samenspraak met jullie gekozen.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen nadien ook besteld worden door andere klanten. Wens je toch volledige exclusiviteit op jullie kaartje zodat het een uniek kaartje blijft? Hiervoor betaal je een meerprijs van € 150.

KINDJE GEBOREN? PROFICIAT!

Van zodra je kindje geboren is, stuur je mij een sms op 0499 10 31 84 met de voornaam en familienaam, geboortedatum, gewicht, lengte,… Ik bevestig je ook even per sms dat ik alles goed ontvangen hebben. De kaartjes worden dan klaargemaakt en zo snel mogelijk gedrukt.

KIEZEN VOOR EEN ANDERE DRUKKER

Kies je liever voor een drukker dicht bij huis? Dat kan! Ik lever je dan een drukklaar bestand wat jullie kunnen doorsturen naar de drukker van jullie keuze.

Sidebury – Anke Wellens Ontwerp Op Maat is niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging in het algemeen. Wij streven ernaar om het pakket, nadat deze is afgeleverd bij Bpost, een volgende werkdag te laten leveren. Echter, dit is geen garantie. Wij hebben na het overdragen aan het postorderbedrijf geen invloed meer op de aflevertijden.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie