Linda Meyers Keramiek

Ontwerp magazine en naamkaartjes.

Voor de opmaak van het magazine en de naamkaartjes voor Linda Meyers ben ik, in samenwerking met fotograaf Jorne Wellens, op zoek gegaan naar de juiste uitstraling die perfect past bij het tentoonstellen van haar eindwerk aan het Instituut voor Kunst & Ambachten (IKA) te Mechelen.

Sidebury is de ontwerpstudio van mezelf en Stephen De Ceuster. Je kan ons vinden in het kleine gezellige Herselt. Wij ontwerpen folders, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, verpakkingen en ander printmateriaal. Ook voor de verdere uitwerking (printen, SEO, programmeren…) kan je bij ons terecht door ons netwerk van specialisten waar we mee samenwerken.

Bijpassende naamkaartjes om tijdens de tentoonstelling uit te delen. Ook dat is allemaal mogelijk, met als eindresultaat één mooi geheel.

Voor Linda zijn er zowel in de studio als in haar atelier foto’s genomen. Hier volgen nog enkele sfeerbeelden van tijdens de shoot.

Vragen over een nieuwe huisstijl of website, naamkaartjes, magazine, folders of ander drukwerk? Graag licht ik je onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie