Fotografie Jorne Wellens

Ontwerp naamkaartjes.

Voor de opmaak van de naamkaartjes van Jorne zijn we aan de slag gegaan met het vectoriseren van zijn naam in eigen handschrift. Dit werd gebruikt in combinatie met zwart-wit fotografie.

Sidebury is de ontwerpstudio van mezelf en Stephen De Ceuster. Je kan ons vinden in het kleine gezellige Herselt. Wij ontwerpen folders, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, verpakkingen en ander printmateriaal. Ook voor de verdere uitwerking (printen, SEO, programmeren…) kan je bij ons terecht door ons netwerk van specialisten waar we mee samenwerken.

Wij werkten in het verleden al meerdere keren samen voor verschillende projecten. Alsook is Jorne steevast onze fotograaf van dienst wanneer er voor Anke Wellens-Ontwerp Op Maat communie of huwelijksfotografie gevraagd wordt. Dit telkens met een fantastisch en origineel eindresultaat.

Voor meer info over communie of huwelijks-fotografie kan je steeds even contact met me opnemen. En help ik je graag verder! Ik bezorg jullie een afspraak bij Jorne voor de fotoshoot. Hij bezorgt me dan de foto’s waar ik mee aan de slag ga.

Vragen over een nieuwe huisstijl of website, naamkaartjes, magazine, folders of ander drukwerk? Graag licht ik je onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie