Hallo daar!

Mijn naam is Anke. Een vijftien jaar geleden ben ik gestart als grafisch vormgeefster. Jarenlang ontwierp ik drukwerk enkel voor bedrijven. Die projecten vind ik nog steeds uitdagend en superleuk, toch begon het weer te kriebelen om te ontwerpen met potlood en penseel. Die waren dan ook weer snel van onder het stof gehaald!

Met de platenspeler aan de ene kant en liters koffie aan de andere kant, was de stap naar aquarel en tekenen weer gezet. Ik beleef er enorm veel plezier aan om vrij uit mijn hoofd te kunnen tekenen en schilderen. Wanneer ik dat kan doen voor die speciale gelegenheid in iemands leven, groeit de creativiteit! Want wat is er leuker dan iemand blij te kunnen maken met een leuke, unieke uitnodiging of kaartje voor hun speciale dag?

Dit combineer ik als grafisch vormgeefster met Sidebury, waar ik samen met Stephen bedrijven laat schitteren a.h.v. grafische vormgeving, drukwerk of een nieuwe website. Ook hier werken we graag samen met Jorne, broer en steengoede fotograaf, die ons soms bijstaat met het aanleveren van prachtige foto’s.

Verder zijn er  nog een paar dingen in het leven die me extra blij maken. Stephen, Lana en Finn staan met stip op nummer één. Maar Leonidaspralinekes, een goed boek, koffie, een vinylplaat winnen in een weddenschap tegen Stephen, krijgen toch een verdienstelijke tweede plaats. En wanneer ik niet achter mijn computer zit of tussen de potloden en penselen? Dan vind je me terug tussen mijn planten. Van stekken tot kokodema, gesloten terraria,… Nog net geen urban jungle hier thuis, al zou ik dat dan ook weer niet zo erg vinden denk ik.

Dus zin om eens bij een kop koffie te bekijken wat ik voor jou kan (be)tekenen? Graag! 

Of heb je mss graag meer info over Sidebury?

Sidebury is de ontwerpstudio van mezelf en Stephen De Ceuster. Je kan ons vinden in het kleine gezellige Herselt. Wij ontwerpen folders, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, verpakkingen en ander printmateriaal. Ook voor de verdere uitwerking (printen, SEO, programmeren…) kan je bij ons terecht door ons netwerk van specialisten waar we mee samenwerken.

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie