Blog De leukste traktaties voor school taart cake wafeltjes trakteren originele verpakkingen

Een lekkere en toffe traktatie voor school!

Is je kind jarig en ben je op zoek naar een leuke, makkelijke en originele manier om te trakteren op school of in de crèche? Wel, dan help ik je hier graag verder met de ideetjes die ik voor mijn dochtertjes doorheen de jaren heb gebruikt!

Mijn startpunt was steeds bij elke traktatie wat vinden ze zelf lekker en de vraag aan de jarige, waar heb je dit jaar zin in om uit te delen? Van daaruit probeerde ik steeds om op een originele manier de meisjes met doosjes en zakjes vol lekkers en een grote glimlach aan de schoolpoort te kunnen afzetten!

Hieronder vind je de traktaties terug die ik zelf het leukste vond om te maken en zij om uit te delen! Heb je graag een ‘how to’ of wil je meer info over de verpakkingen, stickertjes, lintjes, een recept,.. laat maar even weten en ik help je graag verder of neem eens een kijkje op mijn shop!

Beide meisjes zijn hier verzot op zelfgemaakte cakejes en hoe kan het ook anders ‘kleine’ suikerboontjes, de lentilles van De Bock. Deze zijn verkrijgbaar in toffe pasteltintjes of confetti kleurtjes. Lekker en leuk om naar te kijken, dubbel plezier! Tel hierbij een leuke sticker of stempel, lintje en origineel doosje, knutselen maar en als resultaat een leuk verrassingsdoosje voor elk kindje in de klas!

Het thema kan je ook helemaal doortrekken van je traktatie naar de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje. Op elk zakje zat voor de traktatie van Manou ook een gepersonaliseerde button zodat elk kindje in de klas een zakje kreeg met zijn/haar naam erop. Heb je zelf een ideetje voor je uitnodigingen, neem even contact op en ik help je hierbij graag verder!

Een zelfontworpen stempel ziet er niet alleen superleuk uit maar kan je bliiven hergebruiken! Op leuke zakjes tot doosjes of op je uitnodiging, de combinaties zijn eindeloos. Een goedkope en leuke oplossing. Ik heb vooral gebruikt gemaakt van donkerblauwe inkt, omdat ik dit contrast het mooiste vond, maar inktkleuren zijn tegenwoordig in enorm veel tinten verkrijgbaar. Ook voor de materiaalkeuze kan je voor iets anders gaan dan papier of karton. Een leuk stoffen zakje, het juiste inktkussentje en hopla toffe traktatiezakjes om uit te delen!

Heb je zelf een leuk idee maar weet je niet goed hoe hiermee aan de slag te gaan? Neem even contact met me op en ik help je graag verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie