Header Blog communie kraamlijst, wat heb je allemaal nodig Baby kraamlijst, op de materniteit, geboortekaartje communie huwelijk

Communiekaartjes of kaartjes voor je lentefeest zijn er in standaard formaten, kleuren en designs. Ook zijn er websites genoeg waar je zelf aan de slag kan met je foto. Sinds jaar en dag worden deze kaartjes dan ook telkens op dezelfde manier ontworpen en gedrukt.

Waarom dan kiezen voor een fotograaf in combinatie met een grafisch ontwerpster?

Wij gaan hier graag een stapje verder in! Samen met fotograaf Jorne Wellens proberen we telkens in een originele setting een kaartje te creëren dat het karaktertje en de eigenheid van je communicantje extra in de verf zet. Elk kaartje wordt met de grootste zorg ontworpen en heeft telkens een leuke twist met een origineel eindresultaat en een leuke herinnering aan de grote dag als gevolg.

Extra leuk zijn de foto’s die je er nog bovenop hebt van tijdens de shoot. Er zijn maar een paar foto’s die geselecteerd worden voor het uiteindelijke kaartje. De rest van de foto’s zijn een leuke extra en mooie herinneringen! Deze kan je eventueel later nog uitvergroten en laten printen op canvas.

Uiteraard mogen bedankjes voor je gasten ook niet ontbreken op het feest. Stickers of labeltjes met foto geven dan ook een mooie finishing touch aan het geheel!

Wil je graag net dat tikkeltje meer? Laat je kaartje dan extra opvallen! Goudfolie, linnen, leer of een velvet look? Ook dat kan allemaal. Ook een papiersoort met extra textuur geeft jouw kaartje een originele uitstraling. In mijn vorige blog kan je hierover meer lezen.

Heb je zelf een leuk idee maar weet je niet goed hoe hiermee aan de slag te gaan? Neem even contact met me op en ik help je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty Geen producten in je winkelwagen.

Anke Wellens

Ontwerp op maat – Geboorte|Huwelijk|Communie